POTAŽ OD BUNDEVE Aromatičan i mirisan, a kao stvoren za početak jeseni
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete moći da ostanete na samo jednom tanjiru.
Potrebno je
- 400 g bundeve
- 4 šargarepe
- 1 veći krompir
- 1,5 l vode
- svež peršun
- 3 čena belog luka
- 2 manja crna luka
- so
- biber
Priprema:
Oko pola sata kuvajte bundevu, šargerepu, krompir i crni luk. Ocedite vodu pa štapnim blenderom ispasirajte sastojke. Vratite na šporet pa posolite i pobiberite. Mešajte, pa kad provri, kuvajte još 3 minuta. Zatim, dodajte seckan peršun i beli luk. Dobro promešajte. Dekorišite potaž pavlakom ili kiselim mlekom. Prijatno!
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)