JELO OD KOBASICE I PRAZILUKA Fenomelno je, prste da poližeš!
Od nekoliko namirnica iz frižidera napravite ukusan obrok.

Možda vas zanima:

NAJBOLJI RAŽNJIĆI, I TO IZ RERNE Kombinacija mesa i povrća daje snagu za ceo dan
Uživajte u jednostavnom i ukusnom ručku.

VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!
Ovako pripremljenu kobasicu poslužite uz pire, pomfrit ili jednostavno jedite sa hlebom.

MESO U SOSU OD AJVARA Mekani sočni zalogaji u pikatnom umaku
Uz dodatak krompira imaćete savršen ručak.

RECEPT ZA BEČKE ŠNICLE Napravite specijalitet kao pravi Bečlija, topiće se u ustima!
Poslužite uz krompir ili sezonsku salatu.
Sastojci:
1 kg praziluka
300 g kobasice
4 krompira
3 šargarepe
ulje, so
Priprema:
Na malo ulja prodinstati sitno izrendanu jednu šargarepu i jedan krompir. Dodavati vodu dok se ne raskuva. U to dodati iseckane preostalu šargarepu i krompir, kobasice i praziluk. Posoliti, dodati so po ukusu i još vode, pa kuvati dok praziluk i kobasica ne omekšaju.

MAKOVNJAČA SA MEDOM Mirisna poslastica još slađeg ukusa od koje će vam poći voda na usta
Služite uz čaj ili kafu.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Još sočnija i slađa, nestaće sa stola čim se postavi
Klasik na drugačiji način.

STARINSKA CICVARA Jelo puno sira i kajmaka, super za doručak ili večeru
Držaće vas dugo sitim.

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)