VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!
Ovako pripremljenu kobasicu poslužite uz pire, pomfrit ili jednostavno jedite sa hlebom.

Sastojci:
Možda vas zanima:

RECEPT ZA BEČKE ŠNICLE Napravite specijalitet kao pravi Bečlija, topiće se u ustima!
Poslužite uz krompir ili sezonsku salatu.

LESKOVAČKA MUĆKALICA Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za vrele dane!
Mućkalica može da se jede za bilo koji obrok.

SOČNI PILEĆI RAŽNJIĆI S POVRĆEM Rapsodija letnjih ukusa stiže iz tiganja za pola sata!
U toplim danima svima se jede lagana hrana. Ovi ražnjići su pravi izbor. Zasitiće vas, a jelo je zdravo.

JUNEĆI PERKELT Probajte mađarski gulaš sa mekanim mesom koje se topi u ustima!
Perkelt je mađarski specijalitet koji je malo gušći od gulaša.
4 roštilj kobasice
250 ml soka od paradajza
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 kašičica ljute mlevene paprike
2 kašike soja sosa
Priprema:
Kobasice isecite na kolutove i ispržite. Na malo ulja prodinstajte sitno seckane crni i beli luk dok omekšaju. Dodajte sok od paradajza i soja sos, mlevenu papriku. Krčkajte dok sos ne dobije tamnocrvenu boju. Isečene kobasice stavite na tanjir i prelijte ovim sosom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNI KREM BRULE Francuski desert raspametiće i one koji ne vole slatko
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

SLANI KROASANI SA SPANAĆEM ZA USKRS Drugačiji i sočni, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz šolju jogurta.

AVOKADO SALATA SA KRASTAVCEM Kremasta i jednostavna za pripremu, a super ide uz razna jela
Služite uz piletinu ili jelo po želji.

SLADOLED TORTA SA JAGODAMA Lagana prolećna poslastica po teta Jelinom receptu iz starog rokovnika
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PITA SA PEČURKAMA Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravi je raj za nepca
Posna i slasna, samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)