VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!

Trpeza/ V.V.

15:02

Sezonski recepti 0

Ovako pripremljenu kobasicu poslužite uz pire, pomfrit ili jednostavno jedite sa hlebom.

VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!
Shutterstock

Sastojci:

4 roštilj kobasice

250 ml soka od paradajza

1 glavica crnog luka

1 čen belog luka

1 kašičica ljute mlevene paprike

2 kašike soja sosa

Priprema:

Kobasice isecite na kolutove i ispržite. Na malo ulja prodinstajte sitno seckane crni i beli luk dok omekšaju. Dodajte sok od paradajza i soja sos, mlevenu papriku. Krčkajte dok sos ne dobije tamnocrvenu boju. Isečene kobasice stavite na tanjir i prelijte ovim sosom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading