NIŠTA BOLJE OD JELA NA KAŠIKU Domaća supa sa ćuretinom i rezancima
Najbolje je kad ručak počne supicom.
Sastojci:
500 g ćuretine
1 glavica crnog luka
1 veza zeleni
2 šargarepe
3 krompira
1 kašičica iseckanog peršuna
So, biber u zrnu
Rezanci za supu
Priprema: Ćuretinu staviti da se kuva. Kada je napola skuvana, dodati isečenu zelen, krompir, šargarepu i crni luk prepečen na ringli. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Poklopiti i kuvati na tihoj vatri, dok meso sasvim ne omekša. Procediti supu, a meso iskidati na manje komade. Vratiti meso, krompir i šargarepu u supu, dodati rezance i kuvati još 15 minuta da omekšaju. Gotovu supu posuti iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)