NEMA NIŠTA LEPŠE Pileća supa po bakinom receptu najviše prija stomaku
Bez supice se nekada ručak nije mogao zamisliti.

Sastojci:
Možda vas zanima:

OMILJENO KUVANO JELO Supa od šargarepe ima samo 3 sastojka, a veoma je ukusna
Zdrava domaća supica.

RECEPT ZA PILEĆU ČORBU Lagana i ukusna, kakvu su nekada pravile domaćice
U čorbu možete dodati i drugo povrće koje volite.

SUPA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI NA PRVU KAŠIKU Dodatak limuna daje joj poseban ŠMEK
Samo mala promena i dobije se drugačije jelo.
500 g piletine
1 crni luk
1 veza zeleni
3 šargarepe
4 krompira
1 kašičica iseckanog peršuna
So, biber u zrnu
Rezanci
Priprema:
Piletinu staviti da se kuva. Kada je napola skuvana, dodati isečene zelen, krompir, šargarepu i crni luk prepolovljen i prepečen na ringli. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Poklopiti i ostaviti da se kuva na tihoj vatri, dok meso omekša. Procediti supu, a meso iskidati na manje komade i ukloniti kosti. Vratiti meso i šargarepu u supu, dodati rezance po želji i kuvati još 15 minuta da omekšaju rezanci. Pred kraj posuti iseckanim peršunom.

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“
Zvezda i Vardar sutra igraju u čast stradalih u Kočanima! I legende crveno-belih u Skoplju

Srpkinje otkrile novi trik za farbanje jaja: Dobićete prava mala umetnička dela na stolu

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)