NEMA NIŠTA LEPŠE Pileća supa po bakinom receptu najviše prija stomaku
Bez supice se nekada ručak nije mogao zamisliti.
Sastojci:
500 g piletine
1 crni luk
1 veza zeleni
3 šargarepe
4 krompira
1 kašičica iseckanog peršuna
So, biber u zrnu
Rezanci
Priprema:
Piletinu staviti da se kuva. Kada je napola skuvana, dodati isečene zelen, krompir, šargarepu i crni luk prepolovljen i prepečen na ringli. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Poklopiti i ostaviti da se kuva na tihoj vatri, dok meso omekša. Procediti supu, a meso iskidati na manje komade i ukloniti kosti. Vratiti meso i šargarepu u supu, dodati rezance po želji i kuvati još 15 minuta da omekšaju rezanci. Pred kraj posuti iseckanim peršunom.
Možda vas zanima:
BAKINA PILEĆA SUPA GREJE DUŠU I TELO A odlična je i za prehladu
Ukućani će stajati u redu za još.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
OMILJENO KUVANO JELO Supa od šargarepe ima samo 3 sastojka, a veoma je ukusna
Zdrava domaća supica.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)