NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Punjene paprike po bakinom receptu
Oduševiće vas ukus.
Punjene paprike
Sastojci:
4 paprike
500 g oslića
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
malo sredine hleba
2 kašike paradajz pirea
1 manji krompir
1/2 korena celera
1/ šolje ulja
malo origana
so, biber
Priprema:
Paprikama isecite poklopce i očistite od semenja. Oslić skuvajte, ocedite i uklonite koskice. Izdrobite sredinu hleba, sitno seckan crni i beli luk, paradajz oljušten i iseckan na kockice, izrendani celer, izmrvljen oslić i začine. Sve zajedno pomešajte rukama i tom smesom punite paprike. Napunjene paprike zatvorite kolutovima krompira ili kapicama paprika koje ste odsekli, poređajte u podmazanu vatrostalnu činiju, poprskajte mešavinom ulja i vode i pecite na 180 stepeni oko 30 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO PREDJELO ILI GRICKALICA Veganski nagetsi po receptu Ivane Vujsić odlični su za početak zdrave ishrane
Leblebija se kuva u tri puta više vode u poklopljenoj šerpici.
NEŠTO ŠTO TREBA DA PROBATE Rolat od krompira izvrsno predjelo
Potrebna je velika preciznost.
SALATA ZA SVAKI DAN Toliko dobro zasiti, da ćete poželeti da je jedete stalno
Nekoliko sastojaka je potrebno.
PRAVI POSNI RUČAK Lep i raskošan obrok za celu porodicu
Predivno jelo koje se lako sprema.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)