NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Punjene paprike po bakinom receptu
Oduševiće vas ukus.
Punjene paprike
Sastojci:
4 paprike
500 g oslića
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
malo sredine hleba
2 kašike paradajz pirea
1 manji krompir
1/2 korena celera
1/ šolje ulja
malo origana
so, biber
Priprema:
Paprikama isecite poklopce i očistite od semenja. Oslić skuvajte, ocedite i uklonite koskice. Izdrobite sredinu hleba, sitno seckan crni i beli luk, paradajz oljušten i iseckan na kockice, izrendani celer, izmrvljen oslić i začine. Sve zajedno pomešajte rukama i tom smesom punite paprike. Napunjene paprike zatvorite kolutovima krompira ili kapicama paprika koje ste odsekli, poređajte u podmazanu vatrostalnu činiju, poprskajte mešavinom ulja i vode i pecite na 180 stepeni oko 30 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO PREDJELO ILI GRICKALICA Veganski nagetsi po receptu Ivane Vujsić odlični su za početak zdrave ishrane
Leblebija se kuva u tri puta više vode u poklopljenoj šerpici.
NEŠTO ŠTO TREBA DA PROBATE Rolat od krompira izvrsno predjelo
Potrebna je velika preciznost.
SALATA ZA SVAKI DAN Toliko dobro zasiti, da ćete poželeti da je jedete stalno
Nekoliko sastojaka je potrebno.
PRAVI POSNI RUČAK Lep i raskošan obrok za celu porodicu
Predivno jelo koje se lako sprema.
PIKANTNA SALATA OD PAPRIKE Prilog koji daje šmek svakom jelu, za one koji vole ljuto
Ako volite ljuto, ova pikantna salata će vas oboriti s nogu.
SOK OD GROŽĐA Krepi organizam u trenu, a potpuno prirodan, zaboravićete na kupovni
Jednostavne pripreme, a nema konzervansa, pravi eliksir zdravlja.
DOMAĆI KUKURUZNI HLEB BOLJI OD KLASIČNOG Zdraviji i drugačiji, a još bolji kada je hladan
Mekan i sočan, a ukusa koji govori 1000 jezika.
DŽEM OD DINJA S ĐUMBIROM U neverovatnom spoju ukusa, za najbolji početak dana
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom desertu.
DŽEM OD ŠLJIVA S ČOKOLADOM Klasik bez premca po receptu bez mane, za prave sladokusce
Dodajte kao prilog omiljenom desertu ili mažite na hleb, bićete oduševljeni koliko je ukusan.
Komentari (0)