NEŠTO ŠTO TREBA DA PROBATE Rolat od krompira izvrsno predjelo
Potrebna je velika preciznost.
Rolat od krompira
Sastojci:
1 kg krompira
1/2 glavice crnog luka
1 čen belog luka
200 g očišćenog oslića
100 g margarina
2 šargarepe
so, biber
Priprema:
Krompir skuvajte u slanoj vodi, procedite, dodajte mu margarin koji je odstajao na sobnoj temperaturi i umutite mikserom. Providnu foliju nauljite i razvijte smesu od krompira. Šargarepu, crni i beli luk i oslić stavite da kuvate, pa kad bude gotovo, ispasirajte. Tu smesu stavljajte preko krompira i polako urolajte i ostavite u frižideru nekoliko sati da se stegne. Secite na kolutove i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO PREDJELO ILI GRICKALICA Veganski nagetsi po receptu Ivane Vujsić odlični su za početak zdrave ishrane
Leblebija se kuva u tri puta više vode u poklopljenoj šerpici.
SALATA ZA SVAKI DAN Toliko dobro zasiti, da ćete poželeti da je jedete stalno
Nekoliko sastojaka je potrebno.
NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Punjene paprike po bakinom receptu
Oduševiće vas ukus.
SPREMITE RASKOŠNU VEČERU Pašteta od ribe zasitiće celu porodicu
Kupite paradajz i eto vam zdravog obroka.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)