SALATA ZA SVAKI DAN Toliko dobro zasiti, da ćete poželeti da je jedete stalno
Nekoliko sastojaka je potrebno.
Posna salata
Sastojci:
1 pakovanje makarona
200 g posnog majoneza
400 g oslića
1 struk mladog luka
2 čena belog luka
3 kašike susama
1 kašičica mlevene ljute papričice
so, biber
Priprema:
Makarone skuvajte i ocedite, pa ostavite da se ohlade. Oslić ispržite na malo ulja, pa uklonite kosti i ohladite. Susam prepržite u tiganju gde ste pržili oslić pa mu dodajte iseckan mladi luk, beli luk i ljuti papričicu. U ohlađenu testeninu stavite majonez, preprženi susam sa začinima i sve promešajte. Na kraju ubacite oslić i lagano promešajte. Ostavite u frižideru da se lepo ohladi, pa poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SALATA KOJA OSVAJA SVA ČULA Osvežavajući, a lak za pripremu obrok sa makaronama
Skuvajte makarone i lako pripremite ostatak salate.
MOŽETE JE NOSITI I NA POSAO Odlična obrok salata tako lagana za stomak
Nije uopšte teška za varenje.
PRAVI POSNI RUČAK Lep i raskošan obrok za celu porodicu
Predivno jelo koje se lako sprema.
NEŠTO ŠTO TREBA DA PROBATE Rolat od krompira izvrsno predjelo
Potrebna je velika preciznost.
TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)