PRAVI POSNI RUČAK Lep i raskošan obrok za celu porodicu
Predivno jelo koje se lako sprema.
Oslić u paradajzu
Sastojci:
500 g fileta oslića
3 glavice crnog luka
2 čena belog luka
3 veća paradajza
peršun
maslinovo ulje
so, biber
Priprema:
Paradajz i crni luk operite i isecite na kolutove. Poređajte na dno tepsiju ili vatrostalne činije pa preko njih stavite filete oslića. Prelijte uljem, seckanim belim lukom, začinite i pecite sve zajedno do 40 minuta na 200 stepeni. Služite uz peršun ili obaren krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNO PREDJELO ILI GRICKALICA Veganski nagetsi po receptu Ivane Vujsić odlični su za početak zdrave ishrane
Leblebija se kuva u tri puta više vode u poklopljenoj šerpici.
SPREMITE RASKOŠNU VEČERU Pašteta od ribe zasitiće celu porodicu
Kupite paradajz i eto vam zdravog obroka.
DA VAM UGREJE DUŠU Čorbu mogu da spremaju i zauzete žene
Ne oduzima mnogo vremena.
MEKAN KAO SUNĐER Kolač od neverovatnih sastojaka, a nema čokolade
Oduševiće vas ukus.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)