NAPRAVITE GA SAMI Začin od suvog povrća je neizostavan dodatak jelima, a sada ćete imati domaći, bez aditiva
Od ove količine sastojaka dobićete 300 g suvog začina od povrća.
Sastojci:
200 g šargarepe
200 g korena celera
2 crna luka
150 g peršunovog lišća
100 g krupne soli
Priprema:
Oljušite šargarepu, luk i celer i naseckajte na sitne komade. Peršunovo lišće isecite što sitnije. Sve rasporedite na pleh obložen papirom za pečenje i sušite u rerni na 50 stepeni oko 5 sati. Izvadite ih u činiju i posolite. Po ukusu, dodajte još soli. Kad se ohladi sipajte u čistu teglu i zatvorite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
CRNOGORSKE PRIGANICE SUPER IDU UZ KAJMAK I PRŠUTU A zbog jednog sastojka nisu masne
Imamo originalni recept
POSNI SLAVSKI KOLAČ ZA SVETOG NIKOLU Recept bez mane, a gosti će biti oduševljeni
Pravoslavni vernici 19. decembra slave Svetog Nikolu. Donosimo vam recept za posni slavski kolač koji uspeva svima, a izuzetnog je ukusa.
OVAKO SOČNE KRMENADLE NIKADA NISTE JELI Tajna je u jednom sastojku, zbog njega se meso lepi za prste
Mekane, sočne, preukusne
POSNA PITA “NA BAŠTENSKI NAČIN” Sočna, hrskava i gotova bez muke – nestaje dok je vruća
Odlična je za ručak, večeru ili posluženje gostima.
UŠTIPCI S JOGURTOM Mekani i vazdušasti, savršen su obrok za sve generacije
Uštipci sa jogurtom su mekani, vazdušasti i toliko ukusni da nestaju iz činije dok trepnete!
Komentari (0)