PUNJENA PITA SA TRI SASTOJKA Napravite lisnato testo na malo drugačiji način
Lisnato testo možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom
Sastojci:
- 250 g lisnatog testa
- 300 g tunjevine
- 4 kuvana jajeta
- 150 g paradajz pirea
- 1 žumance
Priprema:
Isecite linato testo na pravugaonike, a onda ga ređajte u pleh obložen papirom za pečenje.
Sve to premažite žumancetom i pecite u rerni na 200°C 15 minuta.
Dok se to peče, spremite punjene, pa pomešajte tunjevinu sa kuvanim jajima i pireom.
Testo koje se ispeklo isecite po dužini, pa napunite punjenjem koje ste spremili.
Vaš obrok je gotov.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
AJVAR PROJICE Brzo se prave, a još su ukusnije ako odstoji jedan dan
Mnoge domaćice su već pripremile ajvar, a ovaj recept će vam pružiti mogućnost da omiljeni srpski namaz isprobate u drugačijem obliku
Komentari (0)