PUNJENA PITA SA TRI SASTOJKA Napravite lisnato testo na malo drugačiji način
Lisnato testo možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom
Sastojci:
- 250 g lisnatog testa
- 300 g tunjevine
- 4 kuvana jajeta
- 150 g paradajz pirea
- 1 žumance
Priprema:
Isecite linato testo na pravugaonike, a onda ga ređajte u pleh obložen papirom za pečenje.
Sve to premažite žumancetom i pecite u rerni na 200°C 15 minuta.
Dok se to peče, spremite punjene, pa pomešajte tunjevinu sa kuvanim jajima i pireom.
Testo koje se ispeklo isecite po dužini, pa napunite punjenjem koje ste spremili.
Vaš obrok je gotov.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)