PROJA SA MESOM Ima božanstven ukus, a mere su na čaše, pa se lako i brzo napravi
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
Sastojci:
4 jaja
2,5 čaše (od kiselog mleka) kukuruznog brašna
1 čaša pšeničnog brašna
1 čaša kiselog mleka
1 čaša mleka
1 prašak za pecivo
1 kašičica soli
Nadev:
200 g mlevenog mesa
1 crni luk
1 kašičica mešavine biljnih začina
1 kašičica seckanog peršuna
Priprema:
Umutiti jaja, dodati kiselo mleko, mleko i sjediniti. Dodati so, oba brašna, prašak za pecivo. Izmešati da nema grudvica. Na ulju propržiti iseckan luk, dodati mleveno meso, začin i prodinstati meso dok ne promeni boju. Kad se malo prohladi, dodati peršun i sipati u smesu od brašna. Preliti u podmazan pleh i peći na 200 stepeni u zagrejanoj rerni oko pola sata.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)