ŽITO BOMBICE Slatki zalogajčići koji se tope u ustima, a nestaće sa stola čim se postave
Žito na drugačiji način oduševiće goste.
Potrebno je:
- 250 g pšenice belija
- 100 g šećera u prahu
- 150 g oraha mlevenih
- 3 kašike mlevenog keksa
Priprema
Skuvajte pšenicu pa je ocedite i ostavite da se ohladi. Sameljite u secku pa umešajte mlevene orahe, šećere i mleveni keks. Uzimajte po deo smese pa rukom oblikujte bombice. Svaku bombicu valjajte u mlevene orahe. Prijatno!
Možda vas zanima:
BOMBICE OD KAJSIJE Gotove začas a pomeraju granice dobrog ukusa
Fenomenalni sitni kolači idealni za svečanu i slavsku trpezu.
BRZE KESTEN BOMBICE Gotove za tren oka, a smažu se u jednom zalogaju, za pravo zadovoljstvo
Fenomenalne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
BOMBICE Preukusni slatki zalogajčići koji se tope u ustima, stavite odmah duplu meru
Ako vam se jede nešto slatko a nemate puno vremena, napravite bombice. Gotove začas a još brže nestanu sa stola. Ako umesto mrsnog keksa stavite posni, dobićete posnu verziju neodoljivih bombica.
Kuglice sa kokosom: Savršeni slatki zalogaj očas posla
Brzo, ukusno i slatko - ove tri reči su ključne kada na brzaka želimo da spremimo ukusnu poslasticu
ŽITO BOMBICE Slatki zalogajčići koji se tope u ustima, a nestaće sa stola čim se postave
Žito na drugačiji način oduševiće goste.
ROLAT OD SPANAĆA Slano predjelo bez kog ne može da prođe slavska trpeza, a ukusa koji priča priče
U sočnom spoju sa sirom i šunkom, nestaće sa stola odmah.
KAD KUVAJTE KAFU NEMOJTE DA RADITE OVO 4 najčešće greške i kako da ih otklonite, ukus će biti savršen
Ako kafu previše mešate ubićete joj ukus, ali i druge česte greške koje domaćice prave pri pripremi omiljenog napitka.
KAFANSKI SMUĐ ORLI Beogradski šef kuhinje otkrio tajnu kako da bude slasan i hrskav
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.
PRASE PIHTIJA Dekorativno slavsko predjelo koje će zbog izgleda obožavati najmlađi
Preukusno predjelo obožavaće svi gosti, a intresantan izgled praseta dekorisaće svečanu trpezu.
Komentari (0)