BRUSKETI Hrskavi zalogajčići savršeni za lepo druženje sa prijateljima, duh Italije u svakom zalogaju
Nestaće sa stola čim se postave.
Potrebno je:
- 4 paradajza, seckana
- 1 šolja svežeg bosiljka, iseckanog
- 2 čena belog luka, iseckana
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika balzamiko sirćeta
- so i biber po ukusu
- baget hleb, isečen na kriške
Priprema:
Pomešajte paradajz, bosiljak, beli luk, maslinovo ulje, balzamik sirće, so i biber. Kriške bageta tostirajte u rerni dok ne postanu hrskave. Na tostirane kriške stavite mešavinu paradajza i bosiljka i odmah poslužite.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)