BRUSKETI Hrskavi zalogajčići savršeni za lepo druženje sa prijateljima, duh Italije u svakom zalogaju
Nestaće sa stola čim se postave.
Potrebno je:
- 4 paradajza, seckana
- 1 šolja svežeg bosiljka, iseckanog
- 2 čena belog luka, iseckana
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika balzamiko sirćeta
- so i biber po ukusu
- baget hleb, isečen na kriške
Priprema:
Pomešajte paradajz, bosiljak, beli luk, maslinovo ulje, balzamik sirće, so i biber. Kriške bageta tostirajte u rerni dok ne postanu hrskave. Na tostirane kriške stavite mešavinu paradajza i bosiljka i odmah poslužite.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)