RAMEN SUPA KREPI ORGANIZAM U TRENU Baš ovako je prave u Japanu, a po ukusu joj nema slične
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 50 g pirinčanih nudli
- 2 kašike tamnog soja sosa
- 2 kašike svetlog soja sosa
- 3 kutlače pilećeg bujona
- 1 pileći file
- mladi luk
- rotkvice
- boranija
- susam
Priprema:
Izblanširajte boraniju. U tiganju sa malo soli prokuvajte soja soseve oko pola minuta. Skuvajte nudle u ključaloj vodi. Zatim ih prelijte hladnom vodom i procedite. Umešajte bujon i pirinčane nudle u tiganj. Dodajte seckano i skuvano meso, sitno seckani mladi luk, rotkvice i boraniju. Na kraju pospite supu susamom.
Možda vas zanima:
PITA SA SIROM BOLJA OD BUREKA Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Mirisna i sočna, po ukusu joj nema ravne.
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA ZA NAJLEPŠU SLAVU Zaboravićete na mimozu i rusku
Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.
KINESKA SALATA NADMAŠILA RUSKU I MIMOZU A svakim zalogajem tera vodu na usta
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.
STARINSKA GUŽVARA BUDI NOSTALGIJU Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Brza i posna, a nema ko je ne voli.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)