KAFANSKI PODVARAK ZA HLADNE DANE Prepun mesa i slasan, nećete biti gladni do uveče

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Ukućani će stajati u redu za još.

podvarak sa mesom
Shutterstock

Potrebno je:

  • suva začinska paprika
  • biber
  • suvi začin
  • ulje
  • pola čaše vode
  • 1 kg kupusa ili 2 glavice
  • 200 g slaninice
  • 2 glavice crnog luka
  • 500 g svinjskih šnicli
  • 3-4 čena belog luka

Priprema:

Propržite meso na ulju da se uhvati korica, pa ga izvadite i ostavite sa strane. U istom tiganju prodinstajte ceni i beli luk i slaninicu. Zatim dodajte sitno seckan kupus i začine. Promešajte dobro pa prebacite u vatrostalnu činiju i zapecite podvarak u rerni.

 

Komentari (0)

Loading