ČOKO HLEB ZA IZNENADNE GOSTE Sve se samo pomeša i peče, a razvaljuje ukusom
Sočan i mirisan, a super ide uz šoljicu kafe.
Potrebno je:
- 370 grama brašna
- 1 šolja kondenzovanog mleka
- puna šaka čokoladnih kapljica (ili komadića čokolade)
Priprema:
Pomešajte dobro sve sastojke, smesu sipajte u pleh obložen pek-papirom i pecite kolač oko 45 minuta na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
RUM KOLAČ TERA VODU NA USTA A pravi se lako i gotov dok pristavite kafu
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
KOLAČ TROSTRUKI UŽITAK BOLJI OD SVAKE TORTE Dva fila, sočne kore i preliv od čokolade
Savršen za svečanu i slavsku trpezu.
DALMATINSKA ROŽATA SE TOPI U USTIMA Neodoljivi kolač sa ukusom Mediterana
Bićete raspamećeni ukusom.
ŠOMLOI GALUŠKA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Mađarski desert za zaljubljene ukusa koji se pamti
Godine 1956, Karolj Golerič, glavni konobar legendarnog restorana „Gundel“ u Budimpešti, osmislio je čuveni desert. Sastojke iz kuhinje - piškote, čokoladni i vanila krem, rum, suvo grožđe i šlag, iskoristio je da napravi slatkiš kojim će obradovati svoju verenicu.
PASULJ SA MESOM PO RECEPTU STEVE KARAPANDŽE Jednostavno, domaće i preukusno
Neće mu odoleti ni najveći gurmani.
BAKIN KOLAČ SA VIŠNJAMA VRAĆA U DETINJSTVO Polovina se pojede dok je još u plehu
Sočan i mekan kao duša.
SNIKERS BAJADERA NA DOMAĆI NAČIN Recept iz bakine kuhinje oduševio domaćice na mrežama
Kremasta poslastica jednostavne pripreme.
SRNEĆA LEĐA PO RECEPTU IZ STARE JUGOSLAVIJE Savršeni spoj čokolade, oraha i džema
Savršena za Novogodišnje i Božićne praznike.
ORIJENTALNA KROMPIR SALATA BOLJA OD RUSKE I MIMOZE Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)