Losos s prokeljom i rukolom: Ovako ga pripremaju profesionalni kuvari, toliko je sočan da se topi u ustima

Alo.rs/I.V.

14:56

Sezonski recepti 0

Prokelj, rukola i losos se savršeno uklapaju

Losos s prokeljom i rukolom: Ovako ga pripremaju profesionalni kuvari, toliko je sočan da se topi u ustima
Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g filea lososa 
  • 100 g rukole 
  • 200 g prokelja
  • sok od jednog limuna
  • 1 kašičica soli 
  • 2 kašike maslinovog ulja 
  • 1 kašičica belog luka u prahu 

Priprema:

File lososa skuvajte na pari ili ispecite na foliji, te iseckajte sitno. Povrće operite i takođe iseckajte, a rukolu ostavite celu. Iscedite preko svega limunov sok, dodajte so, maslinovo ulje. Servirajte ohlađeno uz basmati pirinač ili prepečen integralni hleb.

PRIJATNO!

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading