NAJUKUSNIJE PREDJELO ILI MEZE UZ PIĆE Punjene pečurke zapečene u rerni
Svi će tražiti još!
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Punjene pečurke
Sastojci:
12 portobelo pečuraka
300 g mekog sira
100 g rendane mocarele
2 jaja
1 šolja bejbi spanaća
1 kašika seckanog svežeg bosiljka
1/2 kašičice soli
1 kašika putera
2 kašike maslinovog ulja
Za sos:
400 g paradajz pelata
2 kašičice šećera
1 kašičica suvog origana
1 kašika seckanog svežeg bosiljka
So, biber
Priprema:
Sos: Stavite u šerpu maslinovo ulje, paradajz, šećer, origano, bosiljak, so i biber i krčkajte ba tihoj vatri 15 minuta, odnosno dok se malo ne zgusne. Pečurke operite, izvadite drške i kašičicom izvadite unutrašnjost. Namažite ih unutra istopljenim puterom. Pomešajte meki sir, jaja, spanać, bosiljak, so i biber po ukusu. Kašikom stavljajte ovu smesu u pečurke koje ste poređali na pleh obložen papirom za pečenje. Pospite svaku rendanom mocarelom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, odnosno dok se sir ne zapeče.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)