SAVRŠENO JELO Predivan gulaš od pečuraka, ima i saft da se hleb umače!
Za ljubitelje šampinjona ukusan obrok.
Gulaš od pečuraka
Sastojci:
1 kg šampinjona
400 ml soka od paradajza
3 glavice crnog luka
1 kašika mlevene paprike
1 kašičica biljne mešavine začina
½ kašičice bibera
1/2 kašičice soli
Priprema:
Crni luk iseckajte na kockice, a šampinjone na listiće. Na zagrejanom ulju prodinstajte luk da omekša, pa dodajte šampinjone i dinstati dok omekšaju uz povremeno mešanje. Dodajte začine i sok od paradajza. Dinstati još 10-15 minuta uz povremeno mešanje, tečnost treba da se zgusne. Ukoliko je gulaš previše tečan, dodajte kašiku brašna i promešajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JUNEĆI PERKELT Probajte mađarski gulaš sa mekanim mesom koje se topi u ustima!
Perkelt je mađarski specijalitet koji je malo gušći od gulaša.
RUČAK IDEALAN ZA VREME POSTA Gulaš od pečuraka je najukusniji obrok
Pravićete ga i kad nije post.
RUČAK ZA ČISTU DESETKU! Gulaš od pečuraka je uvek pravi izbor
Neka vas oduševi ovaj prekrasan ukus.
ĆURETINA UPAKOVANA U SLANINU Neobičan i neverovatno ukusan rolat od mesa
Poslužite mesni rolat uz krompir ili povrće, a odličan je i sutradan.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)