POTPUNO ISTE KAKVE JE BAKA PRAVILA Paprike punjene sirom, zapečene u rerni
Savršen ručak ili večera, a može se služiti i kao prilog uz meso.
Zapečene paprike punjene sirom
Sastojci:
6 paprika suvih ili svežih
300 g tvrdog sira
2 jaja
2 kašike griza
1 paradajz (opciono)
so i biber
Priprema:
Operite paprike i izvadite semenke. Pomešajte sir, umućena jaja, griz, posolite i pobiberite po ukusu. Napunite paprike sirom i po želji zatvorite kolutom paradajza. Poređajte ih u pleh, prelijte sa malo ulja i pecite u rerni na 200 stepeni oko 40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK BEZ MNOGO MUKE Paprike punjene sirom zapečene u rerni, pravo jelo za tople dane
Paprike služiti kao glavno jelo ili prilog uz meso.
PUNJENI PARADAJZ PO RECEPTU MIE BORISAVLJEVIĆ ZA RAVAN STOMAK A raj za nepca
Mia Borisavljević, pevačica i vlasnica fitnes studija, velika je pobornica zdrave ishrane i vežbanja, što se vidi i na njenoj besprekornoj figuri. Njene zdrave i ukusne obroke najviše vole suprug Bojan i ćerkice Ema i Tea, kojima je ovaj punjeni paradajz omiljeno jelo, a ne sumnjamo da će i vama poći voda na usta.
POSNE PUNJENE PAPRIKE PO RECEPTU IZ 1939 GODINE Domaćice u Bugarskoj ih prave baš ovako
Ukućani će stajati u redu za još.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)