JEFTINO A NE OSTAJE BRDO SUDOVA Guštajte u slast brzinsko jelo s tunjevinom iz konzerve
Iskoristite svu čar morske kuhinje u ovom brzinskom jelu.
Špageti s tunjevinom
Sastojci:
140 g tunjevine iz konzerve
300 g kuvanog kukuruza (može i iz konzerve)
400 g paradajz apelata
7 čeri paradajza
10 maslina
1 crveni luk
3 čena belog luka
so, biber
maslinovo ulje
origano
bosiljak
300 g špagete
Priprema:
Skuvajte špagete prema uputstvu na pakovanju. Ocedite ulje iz konzerve tunjevine u činiju i na njemu propržite iseckani crni i beli luk, bosiljak, origano i čeri paradajz isečen na pola. Dodajte pelat, lagano ga izgnječite varjačom i ostavite da se dinsta na laganoj vatri 10 minuta. Posolite i pobiberite. Posle 10 minuta dodajte kukuruz, tunjevinu i masline i dinstajte još 5 minuta. Dodajte špagete u sos, dobro promešajte i poslužite tople.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)