JEFTINO A NE OSTAJE BRDO SUDOVA Guštajte u slast brzinsko jelo s tunjevinom iz konzerve
Iskoristite svu čar morske kuhinje u ovom brzinskom jelu.

Špageti s tunjevinom
Sastojci:
140 g tunjevine iz konzerve
300 g kuvanog kukuruza (može i iz konzerve)
400 g paradajz apelata
7 čeri paradajza
10 maslina
1 crveni luk
3 čena belog luka
so, biber
maslinovo ulje
origano
bosiljak
300 g špagete
Priprema:
Skuvajte špagete prema uputstvu na pakovanju. Ocedite ulje iz konzerve tunjevine u činiju i na njemu propržite iseckani crni i beli luk, bosiljak, origano i čeri paradajz isečen na pola. Dodajte pelat, lagano ga izgnječite varjačom i ostavite da se dinsta na laganoj vatri 10 minuta. Posolite i pobiberite. Posle 10 minuta dodajte kukuruz, tunjevinu i masline i dinstajte još 5 minuta. Dodajte špagete u sos, dobro promešajte i poslužite tople.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

JAGNJETINA SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za prave gurmane i one izbirljive
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

NEODOLJIVE ORASNICE Tradicionalni kolači koji se tope u ustima, a super idu uz kafu
Slatke i mekane, nema ko vam neće tražiti recept.

PICA NA VODI Sočna i slasna, ukućani će stajati u redu za još
Savršena za dane strogog posta.


SOČNA PITA SA SREMUŠEM PO TETA MIRINOM RECEPTU Pravi raj za nepca, a posna
Posna i slasna, a držaće vas dugo sitim.
Komentari (0)