HRSKAVE BRUSKETE SA PARADAJZOM I BOSILJKOM Super zakuska za veče sa partnerom
Bruskete se brzo prave, a ukus je fenomenalan.

Sastojci:
1 baget
500 g paradajza
svež bosiljak
4-5 kašika maslinovog ulja
2 kašike iseckanog crnog luka
2 čena belog luka
Priprema:
Paradajz isecite na kockice. Pomešajte s usitnjenim listovima bosiljka, tri kašike maslinovog ulja, lukom, iseckanim belim lukom. Po ukusu posolite. Ostavite da stoji 15 minuta na sobnoj temperaturi, a zatim 45 minuta u frižideru. Isecite baget na kriške i svaku premažite preostalim maslinovim uljem. Ređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje i stavite u rernu na 180 stepeni dok hleb ne postane hrskav. Zatim poređajte smesu od paradajza i poslužite toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

DOMAĆI SLANI ŠTAPIĆI Hlebasto pecivo koje se brzo pravi, a idealno je kao doručak ili grickalica za goste
Poslužite uz jogurt, sir ili suhomesnate proizvode.

IDEJA ZA SLANE ZALOGAJE Kremasti sendvič s krastavcem je savršen kao doručak ili popodnevna užina
Lako i brzo se pravi, a lepo zasiti.


NE MORA DA BUDE SLATKA Slana štrudla sa spanaćem i sirom, odlična za večeru ili doručak
Mekano testo punjeno ukusnim nadevom.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)