IDEJA ZA SLANE ZALOGAJE Kremasti sendvič s krastavcem je savršen kao doručak ili popodnevna užina
Lako i brzo se pravi, a lepo zasiti.
Sastojci:
4 kriške tost hleba (ili običnog)
1 mali krastavac
50 g krem sira po želji
Priprema:
Krastavac oljuštiti i iseći na tanke kolutove. Obe kriške hleba namazati krem sirom i na jednu krišku poređati krastavac. Preklopiti drugom kriškom i preseći po dijagonali (ako je običan hleb, onda presecite na pola), kako bi sendviči bili trouglasti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MAFINI OD PIRE KROMPIRA Iskoristite ostatke od ručka i napravite savršenu večeru ili doručak
Brzo su gotovi, a ukusni su i mekani kao duša.
ODLIČNO ZA PONETI Jogurt sa kafom i koštunjavim voćem je zdrava užina, a može da bude i letnji obrok
Osvežavajući obrok koji će vas lepo zasititi.
SAVRŠEN DORUČAK Proja sa sirom i čvarcima, toliko mekana i ukusna da nestane dok trepneš!
Proju možete jesti i hladnu za večeru, spakovati je detetu za užinu ili posao.
HRSKAVE BRUSKETE SA PARADAJZOM I BOSILJKOM Super zakuska za veče sa partnerom
Bruskete se brzo prave, a ukus je fenomenalan.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)