ISKORISTITE STARI HLEB Za brzinski ukusan doručak ili večeru
Jednostavan recept za brzi obrok ili užinu.

Sastojci:
Možda vas zanima:

PITA IZ TIGANJA Zdravo jelo koje se spremi očas posla, a ima fantastičan ukus!
Za pitu iz tiganja potrebno je da odvojite samo malo vremena.

OVO MORATE DA PROBATE! Pica sa testom od krompira se brzo pravi, a fantastična je!
Probajte omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.

ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.

SUPER DORUČAK Pohovani hleb preliven sosom od jabuka za sladak dan pred vama
Probajte slatke prženice obogaćene sosom od voća.
8 kriški hleba
50 g margarina ili 50 ml maslinovog ulja
100 g parmezana
1 čen belog luka
Origano, mlevena paprika ili drugi začin po želji
Priprema:
Svaku krišku hleba premažite margarinom. Iseckajte odozgo beli luk. Pospite parmezanom i stavite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 minuta. Zapečeni hleb pospite origanom, mlevenom paprikom ili drugim začinima.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)