ISKORISTITE STARI HLEB Za brzinski ukusan doručak ili večeru
Jednostavan recept za brzi obrok ili užinu.
Sastojci:
8 kriški hleba
50 g margarina ili 50 ml maslinovog ulja
100 g parmezana
1 čen belog luka
Origano, mlevena paprika ili drugi začin po želji
Priprema:
Svaku krišku hleba premažite margarinom. Iseckajte odozgo beli luk. Pospite parmezanom i stavite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 minuta. Zapečeni hleb pospite origanom, mlevenom paprikom ili drugim začinima.
Možda vas zanima:
PITA IZ TIGANJA Zdravo jelo koje se spremi očas posla, a ima fantastičan ukus!
Za pitu iz tiganja potrebno je da odvojite samo malo vremena.
OVO MORATE DA PROBATE! Pica sa testom od krompira se brzo pravi, a fantastična je!
Probajte omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.
ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.
SUPER DORUČAK Pohovani hleb preliven sosom od jabuka za sladak dan pred vama
Probajte slatke prženice obogaćene sosom od voća.
CRNAC BEZ JAJA "NA ČAŠE" Neodoljivi desert sa bananom napravi se brzo, a pojede za tren oka
Fenomenalni slatkiš koji se smaže u jednom zalogaju, idealan za sve prilike.
KAPRIĆOZA Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet
Preukusna pica bolja od one kupovne, za pravo zadovoljstvo.
LAZANJE SA PEČURKAMA Sočan spoj testenine sa povrćem pravi je raj za nepca
Ako volite klasične lazanje, ove ćete da obožavate.
KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
SLANA ŠTRUDLA SA KOBASICAMA BOLJA OD SLATKE Rapsodija ukusa za prave gurmane
Ako volite klasičnu štrudlu, njenu slanu verziju ćete da obožavate.
Komentari (0)