PASULJ NA MEKSIČKI NAČIN Napravite chili con carne i dugo ćete biti siti
Neodoljiva kombinacija ukusa.
Čili kon karne
Sastojci:
800 g junetine
600 g paradajza
400 g crvenog pasulja iz konzerve
3 crna luka
3 čena belog luka
2 kašike mlevene ljute paprike
1 kašičica kumina
1/2 kašičice origana
6 kašika povrtnog bujona
ulje
Priprema:
Meso iseckajte i kratko propržite na vrelom ulju na jakoj vatri. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, dinstajte 5 minuta, dodajte oceđen pasulj i promešajte. Oljuštite paradajz, naseckajte na komade i dodajte mesu. Začinite, dolijte bujon i krčkajte dok se meso ne skuva. Po potrebi dodajte još malo tople supe.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OSETITE DUH ORIJENTA NA STOLU Zdrava varijanta istanbulskih đevreka po receptu Sofije Njagojević
Susam daje bolju aromu ako se prepeče, pa ga uvek imam već gotovog, prepečenog u teglici.
PRAVA PRINCEZA MEĐU TORTAMA Ukusna oranžada može biti i na vašem stolu
Ukus će vas opčiniti.
SJAJNA KOMBINACIJA NAMIRNICA Salata od cvekle i kikirikija će se dopasti svakome!
Najavljuje ukus proleća.
ODLIČNA ZAMENA ZA KRAVLJE MLEKO Zdrav napitak koji se po ukusu ne razlikuje mnogo od običnog
Razlika u ukusu je minimalna.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)