PASULJ NA MEKSIČKI NAČIN Napravite chili con carne i dugo ćete biti siti
Neodoljiva kombinacija ukusa.
Čili kon karne
Sastojci:
800 g junetine
600 g paradajza
400 g crvenog pasulja iz konzerve
3 crna luka
3 čena belog luka
2 kašike mlevene ljute paprike
1 kašičica kumina
1/2 kašičice origana
6 kašika povrtnog bujona
ulje
Priprema:
Meso iseckajte i kratko propržite na vrelom ulju na jakoj vatri. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, dinstajte 5 minuta, dodajte oceđen pasulj i promešajte. Oljuštite paradajz, naseckajte na komade i dodajte mesu. Začinite, dolijte bujon i krčkajte dok se meso ne skuva. Po potrebi dodajte još malo tople supe.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OSETITE DUH ORIJENTA NA STOLU Zdrava varijanta istanbulskih đevreka po receptu Sofije Njagojević
Susam daje bolju aromu ako se prepeče, pa ga uvek imam već gotovog, prepečenog u teglici.
PRAVA PRINCEZA MEĐU TORTAMA Ukusna oranžada može biti i na vašem stolu
Ukus će vas opčiniti.
SJAJNA KOMBINACIJA NAMIRNICA Salata od cvekle i kikirikija će se dopasti svakome!
Najavljuje ukus proleća.
ODLIČNA ZAMENA ZA KRAVLJE MLEKO Zdrav napitak koji se po ukusu ne razlikuje mnogo od običnog
Razlika u ukusu je minimalna.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)