PO BAKINOM RECEPTU Starinska proja sa blitvom, uvek se traži parče više!
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.

Sastojci:
Možda vas zanima:

BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.

BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je pravi izbor za porodičnu večeru
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete kompletan obrok.

NAJBOLJI DORUČAK Mekana proja sa zeljem po bakinom receptu vraća u detinjstvo
Ukoliko želite, umesto zelja možete staviti spanać.

Volite proju, ali vam je dosadio njen jednolični ukus? Probajte ovu verziju sa spanaćem i mirođijom
Ova proja sa sirom od kukuruznog i integralnog brašna, sa veoma zanimljivim dodatkom u obliku prženog luka, spanaća i svjže mirođije inspirisana je grčkom kuhinjom.
1 šolja (200 ml) + 2 kašike kukuruznog brasna
1 šolja pšeničnog brašna
3 jaja
1 šolja jogurta
½ šolje ulja
1 šolja izmrvljenog slanog sira
1 prašak za pecivo
10 većih listova blitve
Priprema:
Umutiti jaja, dodati jogurt, ulje i sjedini mikserom. Dodati brašno, prašak za pecivo, so, pa izmešati žicom. Umešati iseckanu obarenu blitvu i izmrvljeni sir. Sipati u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30-40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)