NEMA BRŽEG DORUČKA Prženi sendvič sa jednim sastojkom daje snagu za sve obaveze
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.
Sastojci:
2 kriške starog hleba
2 listića kačkavalja
1 kašičica maslaca
Priprema:
Na krišku hleba stavite oba listića kačkavalja ili isecite tanje komade ako nemate listiće i poređajte. Stavite drugu krišku i dobro pritisnite. Na tihoj vatri otopite maslac u tiganju i stavite sendvič. Pržite oko 5 minuta sa svake strane da lepo porumeni i zapeče se.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ISKORISTITE OSTATKE OD JUČE Napravite zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, svi će biti oduševljeni!
Večera ili doručak koji su spremni za 20 minuta.
ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.
POPARA IZ RERNE Starinski doručak kakav su jele naše bake i deke
Ukusan doručak od starog hleba i sira.
ISKORISTITE STARI HLEB Za brzinski ukusan doručak ili večeru
Jednostavan recept za brzi obrok ili užinu.
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
POSNA MOSKVA ŠNIT Jedna od najlepših beogradskih torti, praznična, lagana i voćna
Fenomenalna poslastica idealna za svaku svečanu trpezu.
USKRŠNJA PAMUK POGAČA Mekana kao duša, a uspeće i početnicima
Ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
SPANAĆ SA MLEVENIM MESOM Sočno jelo koje se pravi brzo i lako, a govori 5 jezika
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
POSNA SAHER TORTA Vazdušasta čokoladna poslastica ukusa koji se pamti
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)