![kulinarski specijaliteti](/data/images/2023-08-29/61591_zapeceni-hleb-sa-sirom_f.jpg)
ISKORISTITE BAJAT OD JUČE Zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, ma prste da poližeš!
Ukusan obrok će biti spremani za 20 minuta. Sastojke prilagodite količini starog hleba koji imate.
Nedelja, 16. feb 2025.
Ukusan obrok će biti spremani za 20 minuta. Sastojke prilagodite količini starog hleba koji imate.
Večera ili doručak koji su spremni za 20 minuta.
Savršeni za večeru ili doručak.
Savršeni za večeru ili doručak.
Svima će se dopasti.
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.
Brza večera ili doručak od ostataka koje imate u frižideru.
Možete ga jesti uz meso ili sa pavlakom, sirom, ajvarom...
Umesto šunkarice možete da stavite parizer, slaninu ili kombinujte ostatke suhomesnatog koje imate u frižideru. Umesto kačkavalja može sir.
Ukusan doručak od starog hleba i sira.
Ćufte od starog hleba poslužite uz gulaš ili sos od paradajza.
Jednostavan recept za brzi obrok ili užinu.
Nadev za sendvič možete da menjate prema ukusu i onome što imate i frižideru.
Predlažemo vam slatki doručak uz šolju mleka ili čaja.
Pre nego što bacite bajat hleb, pročitajte ovaj recept i za pet minuta ga pretvorite u fantastičan desert, naravno, bez pečenja.
Ne bacajte stari hleb vež ga iskoristitie za ukusnu poslasticu s bobičastim voćem.
Ovako pripremljen hleb može da se posluži i kao grickalica uz piće.