ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!

Vesna Vukadinović

19:00

Sezonski recepti 0

Savršeni za večeru ili doručak.

kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

1 stari hleb

1 jaje

100 g parizera ili pica šunke

100 g kačkavalja ili drugog sira koji imate

180 ml jogurta ili kiselog mleka (1 čaša)

100 ml mleka

origano ili peršun

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Pomešajte umućeno jaje, jogurt, iseckan parizer i narendan kačkavalj. Kriške hleba s jedne strane umočite u mleko i stavite u pleh suvom stranom dole. Na svaku kriški stavite pripremljen nadev. Po želji pospite origanom ili peršunom. Pecite 10 minuta tek da se odozgo nadev zapeče.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading