SUPER RUČAK Šnicle pohovane u smesi od jogurta, veoma sočne!
Dodajte kuvani krompir ili povrće i imaćete fantastičan ručak.
Sastojci:
1 kg pilećeg filea
1 l gustog jogurta
200 g brašna
100 g gustina
1 kašičica soli
1/2 kašičica bibera
2 kašičice mlevene paprike
½ kašičice belog luka u prahu
Priprema:
Meso isecite na šnicle, prelijte jogurtom i ostavite da odstoji u frižideru preko noći. U brašno dodajte so, gustin, biber, mlevenu papriku, beli luk i izmešajte. Po želji, dodajte više začina. Šnicle s jogurtom uvaljajte u ovu mešavinu i pržite na zagrejanom ulju sa obe strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ŠNICLE POHOVANE PANKO PREZLAMA Odlična kombinacija hrskave korice i mekog mesa unutra
Hrskave šnicle ćete lako napraviti uz panko prezle. To su krupnije prezle koje se bolje prilepe uz meso, a manje ulja upiju. Ne brinite, dajemo vam recept kako da ih napravite.
PILETINA U SOSU OD LIMUNA I SENFA Ovako spremljeno belo meso će biti veoma sočno
Poslužite sa barenim povrćem ili pirinčem.
ŠNICLE U LUKU Aromatično i sočno meso uz koje vam salata nije potrebna
Uz ovako pripremljene šnicle poslužite pire ili kuvani krompir.
UKUSNIJE MESO NISTE SKORO JELI Neverovatno sočne šnicle sa crnim i belim lukom
Ljubitelji mesa će biti oduševljeni ovim receptom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)