ŠNICLE U LUKU Aromatično i sočno meso uz koje vam salata nije potrebna

Trpeza/ V.V.

15:00

Sezonski recepti 0

Uz ovako pripremljene šnicle poslužite pire ili kuvani krompir.

ŠNICLE U LUKU Aromatično i sočno meso uz koje vam salata nije potrebna
Shutterstock

Sastojci:

500 g svinjskih ili junećih šnicli

5 glavica crnog luka

3 čena belog luka

2 kašike brašna

so, biber

Priprema:

Šnicle izlupajte, posolite i uvaljajte u brašno. Zagrejte ulje i propržite šnicle s obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvadite na tanjir. U istom ulju kratko prodinstajte iseckani crni luk na rebarca. Dodajte brašno, iseckan beli luk, nalijte čašom vode i krčkajte nekoliko minuta. Posolite, pobiberite, vratite šnicle i na tihoj vatri krčkajte dok šnicle potpuno ne omekšaju.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

 

 

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading