PILETINA U SOSU OD LIMUNA I SENFA Ovako spremljeno belo meso će biti veoma sočno

Trpeza/ V.V.

13:00

Sezonski recepti 0

Poslužite sa barenim povrćem ili pirinčem.

PILETINA U SOSU OD LIMUNA I SENFA Ovako spremljeno belo meso će biti veoma sočno
Shutterstock

Sastojci:

500 g šnicli pilećeg belog mesa

2 limuna

3 kašike senfa

So, biber, ljuta mlevena paprika

Priprema:

Šnicle posolite, pobiberite i pospite mlevenom papirkom sa obe strane. Zatim ih premažite senfom. Na dno šerpe sipajte malo ulja i poređajte meso. Preko sipajte isceđen sok od limuna i vodu da skoro prekrije meso. Krčkajte na tihoj vatri polupoklopljeno, dok meso omekša.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading