SALATA SA CVEKLOM, ORAHOM I SUVIM GROŽĐEM Najzdravija, a najlakša za pripremu - najbolje ide uz meso
Cveklaima malo masti, bogata je antioksidansima i vitaminima, a zahvaljujući tome može da pomogne da se snizi krvni pritisak, kao i da smanji rizik od moždanog i srčanog oboljenja
Sastojci:
- 2 cvekle
- 2 čena belog luka
- peršun
- 30 g oraha
- 60 g suvih šljiva
- 1 kašika balzamika
- 2-3 kašike ulja
- prstohvat bibera
- malo soli
Priprema:
Skuvajte cveklu, pa je izrendajte. Zatim u činiji pomešajte cveklu, seckani peršun, orahe, suve šljive i mleveni beli luk. Lepo promešajte, pa dodajte ulje, balzamiko, so i biber. Dobro promešajte i poslužite.
Možda vas zanima:
OVO JE SALATA PO SVAČIJEM UKUSU Napravite užinu od divljeg krompira
Za čičoku kažu da je divlji krompir, morska repa, zemljina kruška...
ONA JE SVE SAMO NE OBIČNA Krompir salata po neobičnom bakinom receptu
Uz dodatak vina, probudiće sva vaša čula.
SUPER RECEPT ZA ČUVENU SALATU KOJU SVI VOLIMO Olivije je izmislio ovo čudo kulinarstva
Neodoljiva je, zar ne?
A U ČINIJI SVE MOGUĆE BOJE Salata kao hladno predjelo može biti zamena za obrok
U sebi ima sve moguće hranljive sastojke.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)