Niste stigli da pripremite svečani ručak za porodicu? ROLOVANA DŽIGERICA će da popravi stvar!
Kada se uželite malo drugačijeg prazničnog ručka za celu porodicu, a ujedno brzog, rolovana pileća džigerica je pravi izbor.
Rolovana punjena džigerica
Sastojci:
200 g pileće džigerice
100 g slanine
50 g tvrdog sira
mešavina začina
mast
so, biber
Priprema:
Pošto se pileća džigerica sastoji od dva dela, treba da ih razdvojite oštrim nožem. Posolite, pobiberite i dobro začinite. Kačkavalj isecite na onoliko štapića koliko imate džigerice. Na slaninu stavite džigericu a na nju štapić kačkavalja. Nežno urolajte i pričvrstite čačkalicom. Vatrostalnu posudu lepo namastite i poslažite džigericu. Pecite u rerni na 180 stepeni 30-40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)