ODLIČAN RUČAK Riba u testu od piva, krckava spolja, a sočna unutra
Poslužite uz kuvani krompir ili salatu.
Sastojci:
400 g fileta oslića
120 g brašna
100 ml piva
1 jaje
1 belance
1 kašičica mlevene paprike
1 kašičica soli
Priprema:
So, brašno, jaja, so i pivo sjediniti u glatko testo. Pokriti i ostaviti da odstoji 20 minuta. Ponovo izmešati i dodati umućeno belance. Umešati ga varjačom. Ribu operite, osušite ubrusom, posolite. Umočite svaki komad ribe u testo i pržite na zagrejanom ulju sa svake strane po tri minuta. Izvadite na salvetu da upije višak ulja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RIBA SA ČERI PARADAJZOM Zapečena u rerni, pliva u mirišljavom sosu
Zdrav i ukusan ručak za celu porodicu.
NAJBOLJI RECEPT ZA LOSOSA IZ RERNE Marinada od belog luka mu daje poseban šmek
Pečeni losos poslužite sa salatom ili barenim povrćem po želji.
RECEPT ZA NEDELJNI RUČAK Pijani šaran sa krompirom, ukusno jelo iz rerne za celu porodicu
Šaran se napuni slaninom i lukom, prelije vinom i ispeče.
SUPER JELO Musaka od oslića, sa povrćem i pavlakom, zapečena u rerni, ma prste da poližeš!
Zdrav obrok koji ćete obožavati.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)