IZBELITE SAMI JAJA Nema potrebe da ih plaćate duplo skuplje, otkrivamo vam sjajan trik!
Imaćete divna jaja, a uštedećete novac u prazničnom periodu kada su veliki izdaci.

Za Uskrs se kupuje mnogo jaja, nekoliko vrsta farbi, sličice, dekoracija, a da ne pričamo o hrani za praznični ručak. Sve to mnogo košta. Zato vam mi otkrivamo kako da sami izbelite jaja i uštedite novac koji biste dali za jaja bele boje koja su mnogo skuplja. Potrebno vam je samo - sirće. Potopite jaja u mešavinu vode i sirćeta u razmeri 2:1 (dva dela vode i jedan deo sirćeta i kuvajte ih na tihoj vatri 15 minuta. Ostavite da se prohlade u vodi u kojoj su se kuvala, pa ih istrljajte vlažnom krpom sve dok se ne skine žuti deo, odnosno dok jaje ostane belo.

KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.

PALAČINKE OD PROSA Klasik u potpuno novom izdanju, samo dodajte prilog po želji
Biće mekane i vazdušaste, a zdrave.

POSNA GIBANICA Nimalo ukusom ne zaostaje za originalom, a priprema je krajnje jednostavna
Najbolje služite uz sojin jogurt ili sojino kiselo mleko.

POSNA ŠTRUDLA SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za savršen početak dana
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.

ZDRAV BROKOLI POTAŽ PO RECEPTU PEVAČICE MIRE ŠKORIĆ Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mira Škorić već više od tri i po decenije traje na muzičkoj sceni, a brojne pesme su odmah postale hitovi. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i recept za ovo ukusno jelo. Sočan potaž od brokolija pravi se brzo i lako, a omiljen je Mirinoj ćerki Milici.
Komentari (0)