IZBELITE SAMI JAJA Nema potrebe da ih plaćate duplo skuplje, otkrivamo vam sjajan trik!
Imaćete divna jaja, a uštedećete novac u prazničnom periodu kada su veliki izdaci.
Za Uskrs se kupuje mnogo jaja, nekoliko vrsta farbi, sličice, dekoracija, a da ne pričamo o hrani za praznični ručak. Sve to mnogo košta. Zato vam mi otkrivamo kako da sami izbelite jaja i uštedite novac koji biste dali za jaja bele boje koja su mnogo skuplja. Potrebno vam je samo - sirće. Potopite jaja u mešavinu vode i sirćeta u razmeri 2:1 (dva dela vode i jedan deo sirćeta i kuvajte ih na tihoj vatri 15 minuta. Ostavite da se prohlade u vodi u kojoj su se kuvala, pa ih istrljajte vlažnom krpom sve dok se ne skine žuti deo, odnosno dok jaje ostane belo.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)