LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu
Jednostavno se pravi, veoma brzo, a ukus je fantastičan.

Sastojci:
Možda vas zanima:

TOPLI SENDVIČI IZ RERNE Iskoristite stari hleb i ostatke iz frižidera za ukusan doručak!
Nije vam potreban toster da biste napravili tople sendviče.

KAO IZ RESTORANA Sendvič sa hrskavom piletinom i kačkavaljem, super doručak ili obrok za poneti
Sendvič možete pripremiti uveče i staviti u frižider do sutradan.

MAFINI OD PIRE KROMPIRA Iskoristite ostatke od ručka i napravite savršenu večeru ili doručak
Brzo su gotovi, a ukusni su i mekani kao duša.

SAVRŠENA VEČERA Fantastičan omlet, jednostavan, a izvanrednog ukusa, uvek se traži dodatak!
Poslužite omlet uz sezonsku salatu.
3 mlada luka
200 g mekog sira
3 kašike pavlake
So
Priprema:
Luk očistite, iseckajte na kolutove. Sir pomešajte sa pavlakom i posolite po ukusu. Zatim luk pomešajte sa sirom. Mažite na hleb ili jedite kao salatu uz obrok.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA ŠTRUDLA SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za savršen početak dana
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.

ZDRAV BROKOLI POTAŽ PO RECEPTU PEVAČICE MIRE ŠKORIĆ Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mira Škorić već više od tri i po decenije traje na muzičkoj sceni, a brojne pesme su odmah postale hitovi. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i recept za ovo ukusno jelo. Sočan potaž od brokolija pravi se brzo i lako, a omiljen je Mirinoj ćerki Milici.

BRZA PITA SA POVRĆEM Iz tiganja, gotova za tili čas, a svi će vam tražiti dodatak
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

PASULJ NA VODI Jednostavno jelo koje svi obožavaju, samo ga upotpunite kupus salatom
Konkretno jelo savršeno za dane strogog posta.

KAROT MAFINI Klasičan desert u potpuno novim izdanju,a slađe sigurno niste jeli
Ako volite klasične mafine, ove sa medom ćete obožavati.
Komentari (0)