KAO IZ RESTORANA Sendvič sa hrskavom piletinom i kačkavaljem, super doručak ili obrok za poneti
Sendvič možete pripremiti uveče i staviti u frižider do sutradan.
Sastojci:
2 kifle ili zemičke
300 g pilećih prsa
100 g prezli
50 ml kečapa
50 g oštrog brašna
1 jaje
3 kašike narendanog parmezana
2 listića kačkavalja
½ kašičice soli
Prstohvat bibera
Priprema:
Jaje umutite. U drugu posudu stavite brašno, a u trećoj sjedinite parmezan i prezle. Piletinu izlupajte čekićem za meso, posolite, pobiberite, pa uvaljajte u brašno, zatim u jaja pa u prezle. Pržite na zagrejanom ulju, na srednje jakoj vatri, sa svake strane oko pet minuta da dobije smeđu boju. Stavite u kifle, prelijte kečapom, odozgo stavite listiće kačkavalja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ODLIČNO ZA PONETI Jogurt sa kafom i koštunjavim voćem je zdrava užina, a može da bude i letnji obrok
Osvežavajući obrok koji će vas lepo zasititi.
IDEJA ZA SLANE ZALOGAJE Kremasti sendvič s krastavcem je savršen kao doručak ili popodnevna užina
Lako i brzo se pravi, a lepo zasiti.
SAVRŠEN DORUČAK Proja sa sirom i čvarcima, toliko mekana i ukusna da nestane dok trepneš!
Proju možete jesti i hladnu za večeru, spakovati je detetu za užinu ili posao.
UŠTIPCI SA JOGURTOM Najbrži i najjednostavniji koje ste do sada probali
Dobićete punu činiju mekih loptica koje će deca obožavati.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)