KAO IZ RESTORANA Sendvič sa hrskavom piletinom i kačkavaljem, super doručak ili obrok za poneti
Sendvič možete pripremiti uveče i staviti u frižider do sutradan.
Sastojci:
2 kifle ili zemičke
300 g pilećih prsa
100 g prezli
50 ml kečapa
50 g oštrog brašna
1 jaje
3 kašike narendanog parmezana
2 listića kačkavalja
½ kašičice soli
Prstohvat bibera
Priprema:
Jaje umutite. U drugu posudu stavite brašno, a u trećoj sjedinite parmezan i prezle. Piletinu izlupajte čekićem za meso, posolite, pobiberite, pa uvaljajte u brašno, zatim u jaja pa u prezle. Pržite na zagrejanom ulju, na srednje jakoj vatri, sa svake strane oko pet minuta da dobije smeđu boju. Stavite u kifle, prelijte kečapom, odozgo stavite listiće kačkavalja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ODLIČNO ZA PONETI Jogurt sa kafom i koštunjavim voćem je zdrava užina, a može da bude i letnji obrok
Osvežavajući obrok koji će vas lepo zasititi.
IDEJA ZA SLANE ZALOGAJE Kremasti sendvič s krastavcem je savršen kao doručak ili popodnevna užina
Lako i brzo se pravi, a lepo zasiti.
SAVRŠEN DORUČAK Proja sa sirom i čvarcima, toliko mekana i ukusna da nestane dok trepneš!
Proju možete jesti i hladnu za večeru, spakovati je detetu za užinu ili posao.
UŠTIPCI SA JOGURTOM Najbrži i najjednostavniji koje ste do sada probali
Dobićete punu činiju mekih loptica koje će deca obožavati.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)