OVO ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI! Pikantna pašteta od čvaraka, pravi gurmanski namaz
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.
Sastojci:
300 g čvaraka
2 barena jaja
4 kašike ajvara
1 crni luk
Priprema:
Usitniti u blenderu ili secku čvarke, luk i oljuštena jaja. Dodati ajvar i posoliti po ukusu. Sjediniti da se dobije smesa koja može da se maže na hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od piletine bez veštačkih dodataka koji će oduševiti decu
Više nikada nećete kupiti paštteu u prodavnici.
DOMAĆI KREM SIR Napravite namaz od sira i dva začina koji će mu dati pikantan ukus
Uvek ćete imati pri ruci brzi doručak, večeru ili užinu.
UKUSNO I ZDRAVO Domaći namaz od jaja i sremuša je odličan doručak ili večera
Napravite ovaj namaz i imaćete spreman obrok kada nemate vremena za pripremu jela.
DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
ZAMESITE ZA TOPLINU DOMA Priganice, toliko savršene, da niko ne mari za dijetu kad ih proba
Jednostavno, prženo testo i spadaju u sam vrh crnogorskih jela na koje su veoma ponosni
Komentari (0)