OBAVEZNO PROBAJTE Pohovani kroketi od oblande punjeni viršlama, hrskavi spolja, a mekani unutra
Kroketi mogu biti obrok ili predjelo za goste.
Sastojci:
500 g krompira
2 lista oblande
4 viršle
3 jajeta
50 g brašna
100 g prezli
po ukusu so
Priprema:
Krompir oljuštiti, iseći i skuvati u posoljenoj vodi. Izgnječiti ga grublje nego za pire. Pola smese mlakog krompira premazati preko lista oblande, a uz ivicu staviti viršle jednu iza druge. Urolati i iseći rolat na kolutove. Ponoviti isto za drugi rolat. Kolutove rolata uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja, pa u prezle. Pržiti u vrelom ulju dok ne dobiju smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)