ODLIČNA VEČERA Iskoristite stari hleb i napravite lažnu picu za 20 minuta!
Brza večera ili doručak od ostataka koje imate u frižideru.

Sastojci:
8 kriški starog hleba
300 ml mleka
3 jajeta
Kečap
150 g šunkarice
100 g rendanog kačkavalja
1 kašika origana
Priprema:
Kriške hleba poređajte u pleh od rerne. Umutite jaja sa mlekom, posolite, dodajte origano, pa prelijte preko hleba. Premažite kečapo, složite iseckanu šunku, kačkavalj i odozgo jo malo origana. Pecite oko 15 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

NEMA BRŽEG DORUČKA Prženi sendvič sa jednim sastojkom daje snagu za sve obaveze
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.

POPARA IZ RERNE Starinski doručak kakav su jele naše bake i deke
Ukusan doručak od starog hleba i sira.

PITA IZ TIGANJA Zdravo jelo koje se spremi očas posla, a ima fantastičan ukus!
Za pitu iz tiganja potrebno je da odvojite samo malo vremena.

ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.
Komentari (0)