ODLIČAN RUČAK Sočne krmenadle sa maslinama krčkane u vinu
Poslužite uz sezonsku salatu ili kuvani krompir.
Sastojci:
1 kg svinjskih krmenadli sa koskom
150 g maslina bez koštice
1 čen belog luka
50 ml ulja
400 ml belog vina
1 kašika seckanog peršuna
2 lovorova lista
so, biber
Priprema:
Zagrejte u šerpi ulje i propržite krmenadle sa obe strane. Dodajte izgnječen beli luk, peršun, lovorov i krupno iseckane masline. Sipajte vino, posolite i pobiberite po ukusu i ostavite da se krčka na tihoj vatri 1 sat, odnosno dok tečnost ne ispari. Začinite dodatno ako je potrebno na kraju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POHOVANE KRMENADLE SE TOPE U USTIMA Savršeno sočne i mekane kao puter
Ručak u kom će cela porodica uživati.
SOČNE KRMENADLE SA KRUŠKAMA ZA SAVRŠEN RUČAK A meso se lepi za prste
Ručak u kome će cela porodica uživati.
BIFTEK VELIGTON ZA SVE GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Svaki zalogaj je raj za nepca
Savršen ručak za sve svečane prilike.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Gastronomski užitak u svakom zalogaju
Sočne i mekane, a meso se lepi za prste.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)