
KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pravi raj za nepca, a meso se lepi za prste
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.
Ponedeljak, 31. mar 2025.
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.
Recept čuvenog kuvara Džejmija Olivera raspametiće i one izbirljive.
Bogatstvo boja na tanjiru podrazumeva i bogatstvo ukusa - slanog, kremastog, začinjenog
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
Slasno jelo oduševiće i one koji ne vole meso.
Sočne krmenadle oduševiće i one koji ne vole meso, po ukusu bez mane.
Sočan spoj mesa sa povrćem, za ručak koji se pamti.
Klasik na drugačiji način, za pravo uživanje.
Nestaće sa stola čim se postave.
Oboriće s nogu i one izbirljive.
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a raspametiće sve koji ga budu probali.
Još bolje od klasičnih, prste da poližete.
Glumac, reditelj, scenarista, producent Radoš Bajić već decenijama hoda daskama koje život znače. Kruna njegove karijere svakako je serija „Selo gori a baba se češlja“. Priznat i uspešan, pet decenija je veran jednoj ženi sa kojom ima sina Nedeljka i ćerku Jelenu. Šumadijsko poreklo značilo je da mora da zna da kuva, tako da je ekspert za rapsodiju od mesa nazvanu krmenadle ala Radoš.