PRSTE DA POLIŽEŠ! Musaka od krompira i sira je savršeno jelo, ništa vam više ne treba!
Ukusan ručak koji će svi obožavati.

Sastojci:
600 g krompira
250 ml mleka
250 g feta sira (ili neki sličan)
50 g margarina
2 jaja
Priprema:
Krompir skuvajte, oljuštite i isecite na kolutove. Poređajte u podmazanu posudu za pečenje red krompira, red izmrvljenog sira, i odozgo krompir. Umutite jaja i pomešajte sa mlekom, dodajte biber i so po ukusu pa prelijte musaku. Odozgo stavite margarin na nekoliko mesta. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30-40 minuta, odnosno dok krompir ne omekša i jelo se odozgo ne zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

FRANCUSKA MUSAKA Pomešate četiri namirnice i dobijete ručak za 2 dana!
Jelo koje se svima dopada, a jednostavno je za pripremu.

GURMANSKA MUSAKA Nećete moći da prestanete da jedete, ukusa za čistu desetku
Sočna i slasna,prste da poližete.

ZAPEČENA KUPUS MUSAKA BOLJA OD KLASIČNE Prepuna mesa i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusna
Samo dodajte prilog po želji.

MUSAKA SA SPANAĆEM Klasik na drugačiji način, držaće vas dugo sitim, a osvojiće sve gurmane
Kremasta i sočna, pravićete stalno.

LAZANJE SA SPANAĆEM Po starom baka Jelinom receptu, za prave gurmane i one izbirljive
Sočne i slasne, za ručak koji se pamti.

MAĐARSKA PASTA SA KOBASICAMA Gurmanska i zasitna, za ručak koji se pamti
Slasna i preukusna, a bićete siti satima.

OČISTITE SUDOPERU UZ POMOĆ SAMO 1 NAMIRNICE Nije ni sirće ni soda bikarbona, a blistaće se kao nova
Jednostavan trik rešiće probem u trenu.

DODAJTE OVO U TESTO Mekike će biti savršene i neće upiti ni kap ulja, a provereno uspeva svima
Primenite ovaj jednostavni trik.

POTAŽ OD ORAHA I CELERA Kremast i lagan, a zasitan, savršen za dane Petrovskog posta
Sipaćete tanjir više.
Komentari (0)