Ove pljeskavice od brokolija i leblebija mogu da se nose na posao a mogu i da se jedu uveče bez griže savesti
Ako ne znate kako da uvrstite brokoli u svoju ishranu, ove pljeskavice su prava stvar za vas.
Pljeskavice od brokolija j i leblebija
Sastojci:
250 g svežeg brokolija
110 g leblebija iz konzerve
2 kašike prezli
1 jaje
1/2 kašičice soli
1/4 kašičice bibera
3 kašike maslinovog ulja
Priprema:
U blender stavite brokoli, slanutak, so, biber i jaje. Mešajte dok smesa ne postane kompaktna. Dodajte prezle i dobro promešajte. Zagrejte ulje u tiganju. Formirajte pljeskavice rukama. Pecite oko 5 minuta sa svake strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)