NEMA BRŽEG RUČKA Zapečeni pire s kobasicama je spreman bukvalno za 30 minuta! Proverite ako ne verujete!

Vesna Vukadinović

15:00

Sezonski recepti 0

Ovo je recept za one dane kada nemate vremena, a želite pravi ručak za porodicu.

Kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

1 kesa pirea u prahu

2 žumanca

300 g roštiljske kobasice (ili viršli)

100 g kačkavalja

Priprema:

Pire napravite prema uputstvu sa kesice. Pomešajte ga sa umućenim žumancima i kobasicom isečenom na kolutove. Sipajte u podmazanu tepsiju i pospite rendanim kačkavaljem. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading