NEMA BRŽEG RUČKA Zapečeni pire s kobasicama je spreman bukvalno za 30 minuta! Proverite ako ne verujete!
Ovo je recept za one dane kada nemate vremena, a želite pravi ručak za porodicu.

Sastojci:
1 kesa pirea u prahu
2 žumanca
300 g roštiljske kobasice (ili viršli)
100 g kačkavalja
Priprema:
Pire napravite prema uputstvu sa kesice. Pomešajte ga sa umućenim žumancima i kobasicom isečenom na kolutove. Sipajte u podmazanu tepsiju i pospite rendanim kačkavaljem. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

MUSAKA KOJA SE TOPI U USTIMA Ovakav ručak još uvek niste probali
Pire je glavni sastojak.

TRIKOVI KUVARA ZA SAVRŠEN PIRE Biće vam vazdušast i kremast kao iz restorana!
Ne, nije tajna samo u tome da se pravi s mlekom.

FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.

ŠARENI RIŽOTO SA PEČURKAMA Ručak koji budi sva čula, ukućani će stajati u redu za još
Ukusan i zasitan, za ručak koji se pamti.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršenog ukusa, ješćete je i mrsnim danima, a gotova za tili čas
Pogodna za dane strogog posta, a slasna.

KEKSIĆI SA SIROM Jednostavni, brzi i ukusni, pravićete ih svaki dan
Savršeni za užinu.

FOKAČA SA RUZMARINOM Brzo gotova, lagana i mirisna, nećete moći da prestanete da jedete
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)