NEMA BRŽEG RUČKA Zapečeni pire s kobasicama je spreman bukvalno za 30 minuta! Proverite ako ne verujete!
Ovo je recept za one dane kada nemate vremena, a želite pravi ručak za porodicu.
Sastojci:
1 kesa pirea u prahu
2 žumanca
300 g roštiljske kobasice (ili viršli)
100 g kačkavalja
Priprema:
Pire napravite prema uputstvu sa kesice. Pomešajte ga sa umućenim žumancima i kobasicom isečenom na kolutove. Sipajte u podmazanu tepsiju i pospite rendanim kačkavaljem. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MUSAKA KOJA SE TOPI U USTIMA Ovakav ručak još uvek niste probali
Pire je glavni sastojak.
TRIKOVI KUVARA ZA SAVRŠEN PIRE Biće vam vazdušast i kremast kao iz restorana!
Ne, nije tajna samo u tome da se pravi s mlekom.
ĆUFTE U BEŠAMEL SOSU Sočne i aromatične, ovakve do sada niste jeli
Konkretno jelo dugo će vas držati sitim.
POSNA REFORMA TORTA Svečana poslastica raskošnog izgleda osvojiće i one izbirljive
Čokoladna poslastica sa orasima ukrasiće svaku trpezu, a ni malo ne zaostaje ukusom za originalom.
NAJLAKŠI NAČIN DA OFARBATE JAJA Potpuno je prirodan, a dobiju se fenomenalne boje
Jednostavna tehnika farbanja jaja čajem od hibiskusa oduševiće sve goste na slavskoj trpezi.
USKRŠNJA LISNATA POGAČA Savršenstvo meko kao duša koje miriše na puter
Jednostavne pripreme i raskošnog izgleda, ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
PITA KROMPIRUŠA Sočna i slasna, idealna za sva vremena i prilike, a posna
Sjajan predlog za dane posta, dugo će vas držati sitim, a greje dušu i telo.
Komentari (0)