
KROMPIR PIRE Savršeno kremast i bez grudvica, super ide uz meso za ručak
Lagan i kremast, a pravi se lako.
Četvrtak, 10. jul 2025.
Lagan i kremast, a pravi se lako.
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
Trik leži u dobro skuvanom krompiru, maslacu i pažljivoj obradi do željene teksture.
Služite uz ćufte.
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju.
Napravite ovako i bićete oduševljeni ukusom.
Dodajte kao prilog ćuftama.
Biće sočan i kremast, a ovi sastojci mu daju šmek.
Neodoljiv i kremast, prste da poližete.
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Trikovi kako da vam pire od krompira ispadne uvek kremast i bez grudvica.
Ovo je recept za one dane kada nemate vremena, a želite pravi ručak za porodicu.
Superukusan i fin prilog za svaku vrstu jela koji će vas osvojiti svojom hrskavošću spoljai finim kremastim okusom sira.
Za pravu prolećnu aromu, u gotov pire s ajvarem možete umešati 2-3 naseckana mlada crna luka s percima.
Poslužite uz jela od mesa.