PREDLOG ZA RUČAK Sočne šnicle, krčkane u saftu sa crnim i belim lukom

Vesna Vukadinović

09:30

Sezonski recepti 0

Poslužite uz jela od krompira ili povrća.

PREDLOG ZA RUČAK Sočne šnicle, krčkane u saftu sa crnim i belim lukom
Shutterstock

Sastojci:

6 svinjskih šnicli

5 glavica crnog luka

5 čena belog luka

2 kašike brašna

So, biber

Priprema:

Šnicle izlupajte, posolite i uvaljajte u brašno. Pržite ih na zagrejanom ulju sa obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvadite. U istom ulju kratko prodinstajte iseckan crni luk na rebarca. Dodajte brašno, iseckan beli luk, sipajte čašu vode i krčkajte nekoliko minuta. Posolite, pobiberite, vratite šnicle i zajedno na tihoj vatri dinstajte dok šnicle ne omekšaju.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading