PREDLOG ZA SAVRŠEN RUČAK Pripremite šnicle ovako i biće najmekše i najukusnije!

Trpeza/ V.V.

11:30

Sezonski recepti 0

Šnicle poslužite uz sezonsku salatu i hleb.

PREDLOG ZA SAVRŠEN RUČAK Pripremite šnicle ovako i biće najmekše i najukusnije!
Shutterstock

Sastojci:

8 svinjskih šnicli
3 glavice crnog luka
50 ml ulja
Preliv:
1 šolja (200 ml) vina
1 šolja mleka
1 kašičica soli
1 kašičica bibera
1 kašičica kima
5 kašika kisele pavlake
Priprema:
Šnicle malo izlupajte sa obe strane. U tepsiju sipajte ulje i luk iseckan na kriške, promešajte i ravnomerno rasporedite po dnu tepsije. Preko poređajte šnicle, da budu zbijene. Posebno pomešajte mleko, vino, pavlaku, so, biber i kim i prelijte šnicle. Tepsiju pokrijte aluminijumskom folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 60 minuta.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading